Behandlinger Ærø

Service hos Taasinge Hudpleje

Behandlinger kun i Mastal

Ansigtsbehandlingerne er for alle også mænd

LUKSUS HUDANALYSE LAVES I PHYTOMER (CA 30 MIN.)

PRIS: 300,-

Afrens, peeling, maske, dagcreme og spf. vejledning. Ved køb af 3 produkter til din hudtype, er hudanalysen gratis.

FRUGTSYRE BEHANDLING I VIE OG PHYTOMER (CA 45 MIN)

PRIS: 550,-

Denne behandling er til dig som f.eks er ramt af pigmentforandringer eller nyere ar ( dog max. 5 år). Overproduktion af talg, som viser sig ved altid blank/skinnende hud, tilbagevende uren hud og forstørret porer.

Afrensning, peeling, frugtsyre 20 eller 30% alt efter din hudtype, maske, afsluttende tilpasset serum og cremer.

Den behandling kan du også booke som tillægsbehandling til alle Vie ansigtsbehandling til 225,- for at booste fin hud og ansigtsbehandlingen varig ved ca. 15 min

Med efterfølgende tilpassende hudplejeprodukter.

Vejledning til hjemme brug af produkter for bedst at opnå dit mål.

QUICK – ANSIGTSBEHANDLING (CA 30 MIN.)

PRIS: 425,-

Den hurtige behandlingen – evt. i frokostpausen – der behandler det hudbehov du har ligenu og her. Det kan være koncentreret omkring linjerne eller hævelser ved øjnene, hudorme på næsen, eller behandling af meget tør hud. evt. Beauty Angle Lyset som tilkøb.

Afrensning – Peeling – let ansigtsmassage – reparerende maske – Serum, øjenpleje, creme og solfilter – Vejledning.

KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING (CA 45 MIN)

PRIS: 550,-

Denne ansigtsbehandling bliver tilpasset og skræddersyet til din hudtype og dit hudbehov, og vil efterlade din hud renset, blød og velplejet.

Afrensning, peeling, varmemaske, let dybderens, maske, massage af hoved skulder og nakke.

Med efterfølgende tilpassende hudplejeprodukter.

Vejledning til hjemme brug af produkter for bedst at opnå dit mål.

TEENAGEBEHANDLING UNDER 18 ÅR (45 MIN.) inkl. vejledning

PRIS: 350,-

Huden aktiveres med Marine mist, afrensning, hudanalyse, peeling, varme maske dom ilter hudens celler og åbner porerne, så huden ikke skades under udrensningen (fjernelse af hudorme). Maske afstem efter hudtype. Afsluttes med passende dagcreme og spf.

Vipper og bryn

FARVNING AF BRYN OG VIPPER INKL. RETNING (20 MIN.)

PRIS: 245,-

Øjeblikkelig resultater! Trænger du til at blive frisket op, er farvning af bryn og vipper en hurtig og enkel løsning, der giver et øjeblikkeligt resultat. Behandlingen giver dig et friskere og smukkere udseende, som du har glæde af i flere uger.

FARVNING VIPPER (15 MIN.)

PRIS: 110,-

Farvning af vipper er en hurtig og enkel løsning, der giver et øjeblikkeligt resultat. Behandlingen giver dig et friskere og smukkere udseende.

RETNING & FARVNING AF BRYN (15 MIN.)

PRIS: 135,-

Velplejede bryn er et must, hvis du vil have et naturligt og smukt hverdagslook. At få plukket og formet sine bryn løfter ansigtet og giver det mere karakter. En efterfølgende farvning i en nuance der passer til dig, fremhæver resultatet yderligere.

Jeg former brynet, så det passer til dine ansigtstræk og ønsker. Farvning af bryn tilpasses dine ønsker og behov. Behandlingen kan med fordel kombineres med en farvning af vipper, som fuldender resultatet og giver dig et fornyet look. Farvning af bryn og vipper holder cirka 3-4 uger.

LASH LIFT MED FARVNING AF VIPPER CA. 45 MIN

PRIS: 475,-

Når du kommer til behandlingen er det VIGTIGT at du kommer uden øjenmake-up, da fjernelse af især vandfast mascara med olie, kan lægge en film omkring vipperne, som mindsker bukket.

Lash Lift giver dine vipper et flot naturlig buk.

Permanent vippebuk/Lash Lift inkl. farvning af vipper – Varighed 45 min
Fremhæv dine vipper på en flot og naturlig måde uden brug af kunstige vipper eller vippebukker der knækker hårene.
Vippebukket holder op til 6 uger afhængig af din modtagelighed af permanenten.

Hvad er Lash Lift?
Et Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne naturlige vipper. Det er desværre ikke os alle, som er udstyret med lange buede vipper fra naturens side af, derimod har mange af os korte, tynde og nedadvendte vipper. Når du får lavet et Lash Lift, vil vipperne komme til at se længere og mere fyldige ud. Resultatet er nogle flotte vipper med en naturlig bue.

Plej dine vipper efter behandlingen
Forlæng effekten og holdbarheden af dit Lash Lift. Dette gøres ved at påføre Collagen Caring Oil, et aftercare produkt, som styrker vipperne, gør dem kraftigere og forbedrer hårvæksten. Desuden tilføres vipperne fugt. Dette produkt er især velegnet til medtagede vipper, som har brug for ekstra fugt. Det anbefales at bruge Collagen Caring Oil om aftenen et par gange om ugen efter behov. Pris 199 kr.
Har du brug for ekstra hold og sort farve anbefales Black Collagen Aftercare til brug om dagen. Pris 249 kr.
De 2 aftercare produkter kan bruges i kombination.

HUSK: Når du kommer til behandlingen er det VIGTIGT at du kommer uden øjenmake-up, da fjernelse af især vandfast mascara med olie, kan lægge en film omkring vipperne, som mindsker bukket. Vipperne farves efterfølgende for et mere intens look.
De første 24 timer efter behandlingen må vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna, træning eller makeup. Herefter kan man gøre som man plejer.

Voks behandling

Ved voks behandlinger får du fjernet hårene med voks. Hårene skal være mellem 0,5 cm og 1 cm. Husk meget gerne at have peelet huden dagen før og os gerne sørge for at huden er gennemfugtet i dagene op til – det giver et bedre resultat af behandlingen. Efter behandlingen bliver du smurt med bakteriecreme.

VOKS HAGE (15 MIN.)

PRIS: 125,-

Læs overstående

VOKS OVERLÆBE (15 MIN.)

PRIS: 125,-

Læs overstående

VOKS AF HAGE & OVERLÆBE (20 MIN.)

PRIS: 225,-

Læs overstående

VOKS UNDER ANSIGTET (30 MIN.)

PRIS: 299,-

Læs overstående

VOKS AF HELE ANSIGTET (45 MIN)

PRIS: 475,-

Læs overstående

VOKS NÆSEBOR (15 MIN.)

PRIS: 99,-

Voksning af næsebor består i fjernelse af de yderste næsehår med voks. Jeg anbefaler at voksningen udføres med 4 – 6 uger mellemrum.

VOKS ØRE (15 MIN.)

PRIS: 99,-

Voksning af ørerne her fjernes de lange hår på øret samt ved indgangen til øregangen. Jeg anbefaler at voksningen udføres med 4 – 6 uger mellemrum.