Make-up i Mii Cosmetics

Service hos Taasinge Hudpleje

Overblik over make-up

Skønhed handler ikke om at ville være en anden. Skønhed handler om at have selvtilliden til at være dig selv og den du er. Det er udgangspunktet hos Mii Cosmetics. Ud fra feedback fra tusindvis af kvinder er Mii blevet skabt.

DAG MAKE-UP (30 MIN.)

PRIS: 315,-

Du får lagt, lagt en hverdags makeup der passer lige til dig. HUSK PEELING AF HUDEN DAGEN FØR SAMT MASKE EFTER.

AFTEN MAKE-UO (45 MIN.)

PRIS: 425,-

Du får lagt, lagt en hverdags makeup der passer lige til dig. HUSK PEELING AF HUDEN DAGEN FØR SAMT MASKE EFTER.

BRUDE MAKE-UP INKL. GENERALPRØVEN. (60 MIN.)

PRIS: 1025,-

Du får lagt en prøve makeup inden den store dag, så jeg ved hvad du drømmer om.

På selve dagen kommer du på klinikken og får lagt den brudemakeup eller jeg kommer til dig (her er der kørsel og timeløn hvis du ønsker det)?

OBS. det er VIGTIGT at dit hår er sat op,  inden du får lagt brudemakeup

PRODUKTER HOS TAASINGE SKØNHEDSKLINIK

Mii Cosmetics produkter

Mii Mineral Make up er en helt naturlig række smukke mineraler og naturlige ekstrakter, der arbejder i harmoni med din hud, holder sig frisk og er langtidsholdbare i løbet af dagen.

Mii er mineral makeup serie som får dig til at føle dig smuk mere selvtilliden til at skabe unikke look, som lige passer til dig.

Du får en sund og smuk makeup der plejer og beskytter din hud, uanset om du er til den enkle naturlige makeup eller til det mere markante og farverige look.

Produktbeskrivelse

Mii makeup er et professionelt makeupmærke.

Mii henvender sig til alle, der går op i et professionelt og lækkert mærke. Mii tilbyder et omfattende udvalg af produkter inden for makeup, bl.a. primer, prep, foundation, bronzer, blush, finisher samt et udvalg af børster.

Serien består af 100% rene og naturlige mineraler. Derudover er Miis produkter fyldt med forskellige aktive ingredienser som fx ædelstene, valnøddekerneolie, sheasmør, ceramider, peptider, hyaluronsyre, stamceller fra hindbær og A, C og E vitamin, der alle bidrager til en smuk hud og forlænger effekten af din fodpleje hjælper med at bekæmpe tegn på ældning og mange af produkterne gir en god sol beskyttelse.

For Mii handler skønhed om, at have selvtilliden til at være sig selv. De har derfor udviklet alle produkter, med inspiration fra tusindvis af kvinders personlige ønsker og erfaringer med makeup. Og i samarbejde med et stærkt team af skønhedseksperter blev Mii skabt.

Resultatet er blevet en moderne makeup serie i et enkelt og smart design.

Produkterne er lette at arbejde med, giver derfor professionelle fagfolk i skønhedsbranchen nye muligheder for at skabe flotte og opsigtsvækkende resultater.

Ved at kombinere ønsker fra forbrugere og viden fra eksperter med de fineste ingredienser, giver Mii dig alt, hvad du behøver, for at du kan skabe et look, som er 100% dig.

Ønsker du at vide mere så kom ind på klinikken til en snak.

taasingeskoenhedsklinik@hotmail.com
(+45) 61 60 82 89
Book en tid