Vores behandlinger

Bliv forkælet fra top til tå

I klinikken tilbydes kun profesionelle ansigts- og kropsbehandlinger samt make-up, voksbehandling og manicure og pedicure. Her kan du i rolige omgivelser tage dig en velfortjent pause. Behandlingerne henvender sig både til dig med hudproblemer og dig, der blot ønsker at forkæle dig selv. Jeg deltager aktivt i kursuser for hele tiden at være specialist i hudpleje og makeup og give dig den bedste behandling.

Ansigtsbehandlinger i Vie

Vie-collection er et hudpleje produkt der gør en forskel og skaber resultater. Men stadig ren og naturlig. Produkterne og behandlingerne er udviklet til at hjælpe med at korrigere tegn på hudens ældning, med et enkelt mål: ungdommelige, synlige resultater. 

Læs om Vie produkterne her

Ansigtsbehandlinger i Phytomer

Phytomer adskiller sig ved brug af teknikker kombineret med specifikke professionelle produkter. De reflekterer i mere end 40 års professionel erfaring og er dedikerede til at skabe effektive behandlinger.

Læs om Phytomer produkterne her

Voksbehandling

Få en helt glat og fri fornemmelse med voks. Det går hurtigt med at fjerne hårene og det holder længere end hvis du barberer med en skraber, du undgår at huden bliver irriteret, røde knopper, svigen og kløen.

Make up med Mii Cosmetics

Skønhed handler ikke om at ville være en anden. Skønhed handler om at have selvtilliden til at være dig selv og den du er. Det er udgangspunktet hos Mii Cosmetics. Ud fra feedback fra tusindvis af kvinder er Mii blevet skabt.

Læs om Mii Cosmetics her

Manicure & Pedicure

Trænger dine negle til kærlig pleje, skal du vælge en mini manicure eller pedicure.
Neglene files i den ønskede form. Neglebåndene skubbes skånsomt ned. Der afsluttes med neglebåndsolie samt fugtgivende creme.

Der findes flere forskellige behandlinger se under bookning.

Læs om Gelish produktet her

Til de unge

Som ung laver kroppen en hudfornyelse på 28 dage. Men med alderen nedsættes funktionen i vores celler, så jo ældre man bliver, jo længere vil der gå mellem disse hudfornyelser. Derfor er det også vigtigt, at man vedligeholder hudens smidighed og naturlige skønhed.

Vipper og bryn

Hos Taasinge Skønhedsklinik får du et meget naturlig vippeløft, som får dine vipper til at syne længere. Vi tilrettet også dine bryn og giver dine vipper den ret rigtige farve og volumen. 

Kropsbehandlinger

En kropsbehandling hos Taasinge Skønhedsklinik, få man renset huden, så både det indvendige og det udvendige bliver behandlet ordentligt. Du for en vejledning med hjem med de produkter jeg anbefaler, så du kan forsætte arbejdet derhjemme så du hurtigere kommer i mål. Husk at følge op på dine behandlinger.

Tillæg til alle behandlinger

Til hver behandling kan du vælge mellem en øjenbehandling, læbebehandling, specialbehandlinger og dybderens. Alle delene har en særlig god ekstra indsats for din hud og velvære. Kontakt Betina, hvis du vil vide mere om hvert tillæg.

Her vil du altid den bedste behandling

Det er videnskabeligt bevist, at skønhed og æstetik påvirker mennesker positivt. Skønhedsbehandlinger er ikke bare overfladisk forskønnelse, da æstetikken er med til at ændre din følelse omkring dig selv.

Æstetik har altid været en overlevelsesstrategi for menneskeheden. Vi har altid brugt æstetik strategisk, men vi har blot ikke anerkendt dets betydning for vores eget velbefindende på et dybere plan

Flere undersøgelser viser, at når man kan lide sit eget udseende, så er det med til at give personen en bedre følelse af sig selv, der vil smitte af på den udstråling, som man sender videre til andre mennesker.

Velkommen Hos Taasinge Hudpleje

Her tilbydes alt indenfor professionel hudpleje og negle, hvor du vil opleve luksus og velværd fra top til tå. Du vil opleve at får ekstra overskud i din hverdag, og se synlige resultater med det samme. 

Adresse

  • Taasinge Hudpleje
    v/ Betina Christoffersen
    Eskærvej 31 Troense
    5700 Svendborg

Afbestilling

Afbestil skal ske indenfor 24 timer før via fremmøde eller opkald. 

Kontakt

taasingeskoenhedsklinik
@hotmail.com
Tlf. 61 60 82 89