Service hos Taasinge Skønhedsklinik

Ansigtsbehandlinger i Phytomer

Phytomer adskiller sig ved eksklusive manuelle teknikker kombineret med specifikke professionelle produkter, der er det ultimative i effekten af bioteknologi. De reflekterer i mere end 40 års professionel erfaring og er dedikerede til at skabe og undervise i originale, afslappende og utrolig effektive behandlinger.

Opfriskende ansigtsbehandling i Phytomer (ca 35 min.)

Pris: 375,-

Nyd en afslappende og effektiv behandling, hvor huden genvinder sin glød, og fyldes med næring og fugt. Du vil mærke din energi vender tilbage. Behandlingen: Indholder hudanalyse, huden aktiveres med Marine Mist, afrensning, peeling, let ansigtsmassage, maske og afslutter med tilpasende serum og cremer. OBS: der er ingen dybderens med i behandlingen , hvis dette ønskes skal det bookes under tillæg.

Douceur Marine til den sarte hud (60 min.)

Pris: 465.-

Den perfekte behandling til sart, rosacea hud med rødme. Den sarte hud får får genskabt sin beskyttende barriere, beroliget irritation og reducerer rødme. Douceur marine er en plejende – genopbyggened ansigtsbehandling med stor focus på at genopbygge hudens balance. Her bruges kun produkter som specifikt er tilpasset den sarte hud. Huden aktiveres med Marine mist, afrensning, peeling. Affaldstoffer og urenhedder fjernes med varme maske som ilter hudens celler, Bi-Gel påføres med pensel for at reducere rødmen, maske. Afsluttes med tilpassende serum og dagcreme, øjencreme og spf. Ønskes der dybderensning så HUSK at bestille til under tillæg.

Hydra Original (intenst fugtboost til tør hud) 50 min.

Pris: 550,-

Nyd en afslappende – effektiv behandling, som giver en mere effektiv fugtniveau, friskhed og glød til huden. Med en dyb fugttilføreles med økologiske og marine ingredienser. Huden aktiveres med Marine mist, rensning, mild peeling sprays på huden aktiveres med en lette massagetag, varmemasken påføres som aktiveres, fjerne affaldstoffer og urenhedder som ilter hudens celler som fjernes, massage, fugt serum under masken og afslutter med tilpassende serum, øjencreme, dagcreme og spf.

Luksus Hudanalyse i Phytomer Produkter (30 min.)

Pris: 300.-

2 g rens, peeling, maske, dagcreme og spf. vejledning. Ved køb af 3 produkter til din hudtype, er hudanalysen Gratis

Teenagebehandling under 18 år ( ca. 35 min.)

Pris: 325.-

Huden aktiveres med Marine mist, afrensning, hudanalyse, peeling, varme maske dom ilter hudens celler og åbner porerne, så huden ikke skades under udrensningen (fjernelse af hudorme). Maske afstem efter hudtype. Afsluttes med passende dagcreme og spf.

City Life ansigtsbehandling-Antiforurening (50 min.)

Pris: 525.-

Din hud udsættes dagligt for et utal af påvirkninger der kan have en nedbrydende effekt på dens tilstand. Bland andet udsættes huden for forurening, det betyder mange, bittesmå affaldstoffer samler sig her på huden. De affaldstoffer gør de hud bliver tør, grå samt øger risikoen for pigmentpletter. Forurening laver et grå slør oven på din hud derved svækker hudens balance. City Life behandlingen bekæmpes den nedbrydende cirkel, ved effektivt afrensning af huden og de små mikro affaldstoffer, hudens barriere styrkes og beskyttes, genskaber hudens fugtbalance og reducering af pigmentpletter. City Life ansigtsbehandling er en helt fantasinik og sensorisk oplevelse med friske dufte, varmemaske som er blødgørende, ud over den obligatoriske massage får du en extra afsluttende – indslusende massge i forbindelse med masken. Afslutter: med tilpassende serum og creme og spf. OBS: ønskes en udrensning skal den bookes under tillæg ved ansigtsgeh.

OLIGOFOCE LUMINATION – Pigment – rynker. (60 min.)

Pris: 625.-

Øjeblikkelig boost af glød til teinten og reduktion af hyperpigmentering og rynker. Mere glød, reducering af pigmentpletter, rynker udlagttes, en mere ensartet lysende hudtone !!! Huden aktiveres med Marine mist, afrensning af ansigtet, hals og bryst, hudanalyse, peeling af ansigt, hals og bryst varmemaske – varmere hud, affaldstoffer frigives fra huden Herefter påføres 20% AHA i maksimum i 10 minutter, afhængig af din hudtype, massage af ansigt, hals og bryst, ark maske påføres af ansigtet, hals og bryst, hvor du hviler i 15 minutter i stilhed afsluttes med serum, øjencreme, dagcreme efter din hudtype, spf.

Produkter hos Taasinge Skønhedsklinik

Phytomer produkter

Phytomer = MERINETEKNOLOGI. Phytomer, de nye frontløbere indenfor hudpleje. De har vundet en pris på i 2013 i award for deres innovative og miljøvenlige filtreringshave. Phytomer fører an som poinerer i bæredygtig og udvikling af hudplejeprodukter, og har som de første og eneste udviklet en filtreringshave, der producere 100% rent vand uden brug af kemikalier og uden at belaste miljøet.

Produktbeskrivelse

Phytomer er ægte pionerer og førende indenfor marine bioteknologi og benytter et væld af unikke, naturlige og High-Performance ingredienser. På laboratoriet i St Malo, Frankrig opfinder et team af hudbiologi eksperter fremtidens kosmetiske hudpleje produkter. Der udvikles formler, der er endnu mere effektive og sensoriske medens det miljømæssige påvirkning reduceres.

Phytomer er:
– Miljøbevidst
– Økoansvarlig
– Unik Wellness oplevelse
– Stimulere ens sanser
– Banebrydende ind for Marineteknologi
– Professionel hudpleje

De bruger alger og miniraler som beskytter og styrker vores største organ, huden. Havet har så meget at tilbyde på b.la Alger og Mineraler, det helt rene havvand, så hvorfor ikke bruge det som vi kan få uden at ødelægge naturen. Phytomer tænker meget i at beskytte naturen, så de laver ikke mere en der skal bruges, det er helt fantastisk at man tænker på naturen og fremtiden.

Ønsker du at vide mere så kom ind på klinikken til en snak.

Forkælelse fra top til tå

Velkommen Hos Taasinge Hudpleje

Her tilbydes alt indenfor professionel hudpleje og negle, hvor du vil opleve luksus og velværd fra top til tå. Du vil opleve at får ekstra overskud i din hverdag, og se synlige resultater med det samme. 

Adresse

  • Taasinge Hudpleje
    v/ Betina Christoffersen
    Eskærvej 31 Troense
    5700 Svendborg

Afbestilling

Afbestil skal ske indenfor 24 timer før via fremmøde eller opkald. 

Kontakt

taasingeskoenhedsklinik
@hotmail.com
Tlf. 61 60 82 89