Service hos Taasinge Skønhedsklinik

Ansigtsbehandlinger i Vie

Vie-collection er hudpleje produkt der gør en forskel og skaber resultater. Men stadig ren og naturlig. Produkterne og behandlingerne er udviklet til at hjælpe med at korrigere tegn på hudens ældning, med et enkelt mål: ungdommelige, synlige resultater.

L-Therapy – Pigmentforandringer og opstrammende (50 min.)

Pris: 650,-

L-Therapy er for dig som ønsker en opstrammet hud med en mere ensartet hudtone. Du får en behandling som virker aktivt på hyper pigmentering (Pigmentpletter) og en slap hud. L-THERAPY er inspireret af Laserlys (Lysende) og LED lys (Foryngende) Resultatet er en mere klar, opstrammet hud med en ensartet hudtone. Her arbejdes på pigmentforandringer, ujævn hud samt slap hud. Huden opstrammes med specielle massageteknikker og redskaber. En kraftig C + kompleks af vitamin C, citronsyre Behandlingen består af: – afrensning – hudanalyse – peeling – massage med LASER LIGHT CONCENTRATE Dark Spot Correction på det behandlede område, massage udføres med Face shaper roller (UDEN nåle), som er specielt udviklet til at – 2 speciale masker påføres der lægges er LED light concentrate cryo-collagen+ gel, en let forfriskende gel inspireret af fordelene ved LED til at virke på huden fasthed, udstråling og ensartethed. Efterfølgende påføres Photo-C bright radiance mask, en forfriskende creme-maske der øger udstrålingen og ensartethed i huden. – afslutter med tilpassende tonic, serum, øjencreme, dagcreme og spf.

Rosa Control Anti-Redness Treatment (50 min.)

Pris: 650.-

Denne behandling er til dig der kan nikke genkendende til en eller flere af nedenstående tilstande? SÅ er det den perfekte løsning til dig! – Pludselig rødme – Vedvarende rødme – Rødme med synlige blodkar – Intens rødme med bumser Behandlingen er aktiv som samtidig beskytter, beroliger og korrigerer rødme. Synlige resultater. Behandlingen er tester under dermatologisk forhold. Behandlingen består af: – Afrensning – Enzympeeling dedikeret til sensitiv hud. – Serum indeholdende b.la Vitamin B5 og BPX (genskaber kapilærerne og korrigere rødme) – Masssage udføres med ultra afslappende værktøj, som lindrer, beroliger, stimulerer mikrocirkulationen og virker afslappende. Efterfølgende af manuel drænerende massage. – Special maske om er fyldt med vitaminer som B3, C-vitamin og allantoin – Afslutning med tilpassende serum, øjencreme samt dagcreme påføres Massagen med værktøjet udføres endnu en gang. – spf og vejledning Der anbefales et kur forløb på 3 behandlinger inden for en uge for et optimal resultat.

Ultra concentrated acid peel eller Chemical peel som tillægsbehandling (30 min.)

Pris: 275,-

Denne behandling kan kun bookes som tillæg til en Vie ansigtsbehandling. Påføring af 20% glykolsyre/Chemical peel 30% AHA + BHA i max 10 minutter, afvaskning, påføring af genopbyggende neutraliserende maske/retinpur maske.

Vie Øjenbehandling (30 min.)

Pris: 249.-

Med fokus omkring øjne. Her arbejder jeg med speciale teknikker. Behandlingen udglatter de små linjer, tør og træt hud omkring øjene, opstrammer, reducere hævelse og mørke rande under øjnene. Behandlingen kan laves alene eller i forbindelse med en ansigtsbehandling eller sammen med farvning af vipper og bryn. En behandling. vil friske øjnene op, men ønsker du et bedre resultat, anbefaler jeg et kurforløb på 6 behandlinger inden for 6 uger.

Vie – Ansigtsbehandling (ca 40 min.)

Pris: 380.-

Behandlingen indeholder: – Afrensning – Peeling – Massage med stimulerende ansigtsrulle – Ansigtsmassage – Aktiv serum – Reparerende maske – Serum, øjenpleje, creme og solfilter – Vejledning

Luksus Hudanalyse i Vie Anti Age Produkter (30 min.)

Pris: 300.-

2 g rens, peeling, maske, dagcreme og spf. vejledning. Ved køb af 3 produkter til din hudtype, er hudanalysen Gratis

Mesoforce revitalizing plumping treatment. I Vie Produkter (50 min.)

Pris: 650.-

Inspireret af Mesotherapy, en æstetisk medicin, hvor hyaluronsyre kombineret med en cocktail af vitaminer indsprøjtes i huden med super fine mikro injektioner, din hud får tilført ultimativ fugt med stimulerende og genskabende massage, din hud får fylde og gløden tilbage. Mesoforce er effektiv imod: – Tør hud – Træt og kedelig hud – Linjer og rynker – Forurenet hud – Sart hud BEHANDLINGEN BESTÅR AF: – afrensning – hudanalyse – peeling med Micro-D – Meso stimulerende teknik – personlig tilrettet MesoStimulating Cocktail – meso-Repluming massage – Special gel maske afslutter med tilpassende serum, øjencreme, creme og spf. Kan med fordel kombineres frugtsyrebehandlingen for at opnå endnu et flottere resultat. Anbefaling: 3 behandlinger udført indefor 4 uger. Vedligeholdelse hver 4. uge

Antiage behandling med fokus på linjer og rynker. i Vie Prodkuter (50 min.)

Pris: 650.-

Antiage behandling, med fokus på rynker, hvor linjer stimuleres, udglattes og minimeres. og efterlader ansigtet helt afslappet, fugter og afbalanceret. 3 D er inspireret af botox og restylane insprøjtninger, for at musklerne trækker sig sammen, dog benyttes der ikke nåle i denne behandling, da der arbejdes med helt speciale teknikker og ingredienser fra den æstetiske verden. BEHANDLINGEN BESTÅR AF: – afrensning – hudanalyse med focus på linjer og rynker – peeling hele ansigtet inkl. hals og decolté – behandling af rynker: – Wrinkler relaxing serum med corrector brush (panden) – Wrinkler filling serum og med face shapers ( underansigt) – specielmaske med EGF. afslutter med tilpassende serum, øjencreme, creme og spf. Kan med fordel kombineres med frugtsyrebehandlingen – derved opnår du et endnu flottere resultat. Anbefaling: 3 behandlinger udført indefor 4 uger. Vedligeholdelse hver 4. uge

Frugtsyre behandling. I Vie produkter (50 min.)

Pris: 525.-

Frugtsyre er Glycosyre peeling behandling som giver et glattere og mere jævnt udseende. Frugtsyre fjerner døde hudceller, aktiverer cellefornyelsen, tilfører masser af fugt og bringer huden i balance. Frugtsyre er en peeling, der går ind og sætter gang i cellefornyelse, reducering af rynker, hyperpigmentering. Behandlingen består: Rensning af huden Hudanalyse Peeling med Glycolsyre Post peel mask (neturaliserer huden) Afsluttende serum, creme og Spf Vejledning i hjemmepleje produktionen. Du kan se resultat efter 1 behandling, men vi anbefaler kurforløb på 6-8 behandlinger. OBS: Der er vigtigt, at du bruger Accelerated Recovery Recovery Cream hver aften i 21 dage efter beh. så du genopbygger huden og opnår det bedste resultat.

Frugtsyre behandling. Til moden/urnehud (50 min.)

Pris: 525.-

Frugtsyren fremmer cellefornyelsen, fjerner døde hudceller og oplæser keratin tilstopninger. Tilfører masser af fugt og bringer huden i balance. Reducering af rynker og hyperpigmentering. Behandlingen består: Rensning af huden Hudanalyse Peeling med Glycolsyre 30% med syre kombination af Glycolsyyre, Mælkesyre og Salisylsyre for bedre at kunne reducere og kontrollere urenhedder og fedtet hud. Samt reducere porer, ar, hypetpigmentering og rynker. Retinopur Retinol mask (rensende ler) Afsluttende serum, eye cream, cream og Spf Vejledning i hjemmepleje produktionen. Du kan se resultat efter 1 behandling, men vi anbefaler kurforløb på 6-8 behandlinger. OBS: Der er vigtigt, at du bruger Accelerated Recovery Recovery Cream hver aften i 21 dage efter beh. så du genopbygger huden og opnår det bedste resultat.

Produkter hos Taasinge Skønhedsklinik

Vie produkter

Vie-collection = synlige resultater. Jeg stiller meget højre og store krav til de produkter jeg anvender på klinikken, derfor har jeg udelukket valgt de absolut de bedste produkter på markedet. Vie er hudplejeprodukter, der gør en forskel og skaber resultater. Men stadig ren og naturlig.

Produktbeskrivelse

Vie Collection er en eksklusiv cosmeceutical hudplejeserie direkte inspireret af æstetisk medicin Produkter og behandlinger er skabt i samarbejde med en dermatolog, hvilket sikrer effektive og sikre produkter, der kan kombineres med kosmetiske indgreb, eller helt erstatte dem. 

Vie collection indeholder bl.a.:
– Peptider (Botoxlike)
– Grow Factor (EGF)
– Glykolsyre (20 %)
– Vitamin C (10 %)
– Co-enzyme Q10 (Antioxidant)
– Glabridin (Lakridsekstrakt til lysning)
– Hyaluronsyre (fri, indkapslet høj og lav molekylær)

Vie er den mest effektive serie indenfor anti-age. Vie-Collection er en medicin eksklusiv proffessionel cosmeceutical hudplejeserie. Produkterne og behandlingerne er udviklet til at hjælpe med at korrigere tegn på hudens ældning, med et enkelt mål: ungdommelige, synlige resultater.

Ønsker du at vide mere så kom ind på klinikken til en snak.

Forkælelse fra top til tå

Velkommen Hos Taasinge Hudpleje

Her tilbydes alt indenfor professionel hudpleje og negle, hvor du vil opleve luksus og velværd fra top til tå. Du vil opleve at får ekstra overskud i din hverdag, og se synlige resultater med det samme. 

Adresse

  • Taasinge Hudpleje
    v/ Betina Christoffersen
    Eskærvej 31 Troense
    5700 Svendborg

Afbestilling

Afbestil skal ske indenfor 24 timer før via fremmøde eller opkald. 

Kontakt

taasingeskoenhedsklinik
@hotmail.com
Tlf. 61 60 82 89