Make up med Mii Cosmetics

Skønhed handler ikke om at ville være en anden. Skønhed handler om at have selvtilliden til at være dig selv og den du er. Det er udgangspunktet hos Mii Cosmetics. Ud fra feedback fra tusindvis af kvinder er Mii blevet skabt.

Dag make-up (30 min.)

Pris: 315,-

Du får lagt, lagt en hverdags makeup der passer lige til dig. HUSK PEELING AF HUDEN DAGEN FØR SAMT MASKE EFTER

Aften make-uo (45 min.)

Pris: 425,-

Du får lagt, lagt en hverdags makeup der passer lige til dig. HUSK PEELING AF HUDEN DAGEN FØR SAMT MASKE EFTER

Brude make-up inkl. generalprøven. (60 min.)

Pris: 925,-

Du får lagt din brudemakeup, en prøve makeup inden dagen og 1 stk. læbestift/Gloss.

Produkter hos Taasinge Skønhedsklinik

Mii Cosmetics produkter

Mii Mineral Make up er en helt naturlig række smukke mineraler og naturlige ekstrakter, der arbejder i harmoni med din hud, holder sig frisk og er langtidsholdbare i løbet af dagen. Mii er mineral makeup serie som får dig til at føle dig smuk mere selvtilliden til at skabe unikke look, som lige passer til dig. Du får en sund og smuk makeup der plejer og beskytter din hud, uanset om du er til den enkle naturlige makeup eller til det mere markante og farverige look.

Produktbeskrivelse

Mii makeup er et professionelt makeupmærke.
Mii henvender sig til alle, der går op i et professionelt og lækkert mærke. Mii tilbyder et omfattende udvalg af produkter inden for makeup, bl.a. primer, prep, foundation, bronzer, blush, finisher samt et udvalg af børster.

Serien består af 100% rene og naturlige mineraler. Derudover er Miis produkter fyldt med forskellige aktive ingredienser som fx ædelstene, valnøddekerneolie, sheasmør, ceramider, peptider, hyaluronsyre, stamceller fra hindbær og A, C og E vitamin, der alle bidrager til en smuk hud og forlænger effekten af din fodpleje hjælper med at bekæmpe tegn på ældning og mange af produkterne gir en god sol
beskyttelse.

For Mii handler skønhed om, at have selvtilliden til at være sig selv. De har derfor udviklet alle produkter, med inspiration fra tusindvis af kvinders personlige ønsker og erfaringer med makeup. Og i samarbejde med et stærkt team af skønhedseksperter blev Mii skabt. Resultatet er blevet en moderne makeup serie i
et enkelt og smart design. Produkterne er lette at arbejde med, giver derfor professionelle fagfolk i skønhedsbranchen nye muligheder for at skabe flotte og opsigtsvækkende resultater.

Ved at kombinere ønsker fra forbrugere og viden fra eksperter med de fineste ingredienser, giver Mii dig alt, hvad du behøver, for at du kan skabe et look, som er 100% dig.

Ønsker du at vide mere så kom ind på klinikken til en snak.

Forkælelse fra top til tå

Velkommen Hos Taasinge Hudpleje

Her tilbydes alt indenfor professionel hudpleje og negle, hvor du vil opleve luksus og velværd fra top til tå. Du vil opleve at får ekstra overskud i din hverdag, og se synlige resultater med det samme. 

Adresse

  • Taasinge Hudpleje
    v/ Betina Christoffersen
    Eskærvej 31 Troense
    5700 Svendborg

Afbestilling

Afbestil skal ske indenfor 24 timer før via fremmøde eller opkald. 

Kontakt

taasingeskoenhedsklinik
@hotmail.com
Tlf. 61 60 82 89