Service hos Taasinge Skønhedsklinik

Ansigtsbehandlinger til unge

Uanset om man oplever problemer med huden eller ej, så er det altid en god idé at starte ud med ansigtsbehandlinger og andre skønhedsbehandlinger i en tidlig alder.

Teenagebehandling under 18 år (45 min.)

Pris: 325,-

Huden aktiveres med Marine mist, afrensning, hudanalyse, peeling, varme maske dom ilter hudens celler og åbner porerne, så huden ikke skades under udrensningen (fjernelse af hudorme). Maske afstem efter hudtype. Afsluttes med passende dagcreme og spf.

Til de unge

Hvorfor starte i en tidlig alder?

Det kan du læse om her, start tidligt og opnå bedre hud resten af livet. Uanset om man oplever problemer med huden eller ej, så er det altid en god idé at starte ud med ansigtsbehandlinger og andre skønhedsbehandlinger i en tidlig alder.

Som ung laver kroppen en hudfornyelse på 28 dage. Men med alderen nedsættes funktionen i vores celler, så jo ældre man bliver, jo længere vil der gå mellem disse hudfornyelser. Derfor er det også vigtigt, at man vedligeholder hudens smidighed og naturlige skønhed.

Jeg har specialiseret i, at kunne målrette alle behandlinger efter hud og behov. Derfor kan vi nemt og hurtigt vurdere hvilken behandling, der er bedst til dig. Uanset hvad, kan jeg garantere, at du får en kvalitetsbehandling til lige netop dig.

Jeg anbefaler at få foretaget en behandling hver 4 uge, men er der tale om specialbehandlinger, er det bedst at få dem foretaget en gang i ugen. Selvom det kan lyde af meget, så skal man ikke frygte budgettet. Jeg ved at de unge (og andre), kan have stramme budgetter, derfor er mine behandlinger altid til overkommelige priser.

Jeg behandler også akne

Mange unge går til hudlægen, når de oplever et større udbrud af ACNE. Det er heller ikke en dårlig idé, men hudlægen behandler kun det synlige og glemmer lidt det inde bagved. Dette kan medføre, at huden bliver ødelagt og gør både hud og læber knastørre.

Når unge når dette problem, plejer de ofte ikke at gøre noget ved det, fordi de frygter, at fugt giver dem flere bumser og andre urenheder. I nogle tilfælde vender problemet tilbage i større eller mindre grad, derfor er det vigtig at få behandlinger ved siden af for at undgå det evnt. Vender tilbage.

En behandling hos Taasinge Skønhedsklinik, få man renset huden, så både det indvendige og det udvendige bliver behandlet ordentligt. Du for en vejledning med hjem med de produkter jeg anbefaler, så du kan forsætte arbejdet derhjemme så du hurtigere kommer i mål. Husk at følge op på dine behandlinger.

Velkommen Hos Taasinge Hudpleje

Her tilbydes alt indenfor professionel hudpleje og negle, hvor du vil opleve luksus og velværd fra top til tå. Du vil opleve at får ekstra overskud i din hverdag, og se synlige resultater med det samme. 

Adresse

  • Taasinge Hudpleje
    v/ Betina Christoffersen
    Eskærvej 31 Troense
    5700 Svendborg

Afbestilling

Afbestil skal ske indenfor 24 timer før via fremmøde eller opkald. 

Kontakt

taasingeskoenhedsklinik
@hotmail.com
Tlf. 61 60 82 89