Service hos Taasinge Skønhedsklinik

Ekstra tillæg til alle behandlinger

Til hver behandling kan du vælge mellem en øjenmaskine, læbebehandling, specialbehandlinger og dybderens. Alle delene har en særlig god ekstra indsats for din hud og velvære. Kontakt Betina, hvis du vil vide mere om hvert tillæg.

Øjenmaske som reducere linjer og hævelser (15 min.)

Pris: 100,-

Den kan bookes alene eller til alle behandlinger. Kan bruges af alle. Som går ind og reducerer hævelser, lysner mørke cirkler med boostende ingredienser. Palmaria Palmata: Aktiverer blodcirkulationen, hjælper med ørke rander. Liporeducine S: Fremme lipolyse og reducere hævelser.

Specialmasker i Phytomer (15 min.)

Pris: 100,-

specialmasker er 3 gange mere effektive i forhold til almindelig maske. Jeg udvælger den maske der passer bedst til din hudtype. Denne behandling er et tilkøb til et af vore ansigtsbehandlinger.

Dybderens (15 min.)

Pris: 100,-

Fjernelse af hudorme.

Ekstra massage af skulder og nakke (10 min.)

Pris: 75,-

Afslappende massage på skuldre og i nakken som en ekstra ydelse til din behandling

Læbe Behandling med Phytomer produkter (20 min.)

Pris: 100.-

Behandling til læberne med phytomer – Forbedring af læbernes kontur, reducerer linier og rynker samt fjerne tørheden. Behandlingen starter med en afrensning af læberne med Phytomers milde Perfect cleansing milk. Derefter exfolieres læberne samt huden omkring læberne med en mild gelcreme, som består af en cocktail af: Porphyra conchocelis powder (Rød alge der med 100 % naturlig marinesyre nænsomt og uden irritation af hudbarrieren fjerner døde hudceller) Apricot kernel powder (Abrikoskernepulver giver en mild mekanisk exfoliering af læberne) Delesseria Sanguinea (rød alge ekstrakt som øger mikrocirkulationen og tilføjer ny glød) Exfoliating radiance gel lips har en sød duft af jasmin, fersken og vanilje. Efter exfolieringen fjernes overskydende produkt med vand. Dernæst påføres Youth mask for lips som nærer, giver fylde og sørger for at læberne beholder deres naturlige skønhed. (Virketid 10 min) Masken indeholder: Morio orhid oil (Ekstraktet fra en blomst fra havet bevarer hudens ungdommelighed med dens rige indhold antioxidanter) EPS, XMF, extra marine filler (Sørger for øjeblikkeligt af udglatte rynker samt øge tætheden i hudens struktur. Dictyopteris oil (Ekstrakt fra brun alge som har en plumping effekt (giver fylde)) Youth mask for lips har en sød duft af jasmin, fersken og vanilje. Maske fjernes og der påføres læbeprodukt for optimal effekt.

Velkommen Hos Taasinge Hudpleje

Her tilbydes alt indenfor professionel hudpleje og negle, hvor du vil opleve luksus og velværd fra top til tå. Du vil opleve at får ekstra overskud i din hverdag, og se synlige resultater med det samme. 

Adresse

  • Taasinge Hudpleje
    v/ Betina Christoffersen
    Eskærvej 31 Troense
    5700 Svendborg

Afbestilling

Afbestil skal ske indenfor 24 timer før via fremmøde eller opkald. 

Kontakt

taasingeskoenhedsklinik
@hotmail.com
Tlf. 61 60 82 89