Ansigtsbehandling

Service hos Taasinge Hudpleje

Overblik over ansigtsbehandlinger også til Mænd

LUKSUS HUDANALYSE LAVES I

VIE, PHYTOMER, OG PHYTOCANÉ PRODUKTER (45 MIN.)

PRIS: 350,-

45 min inkl. vejledning

Denne behandling kan også bookes til mænd

Afrens, peeling, maske, dagcreme og spf. vejledning. Ved køb af mindst 3 produkter til din hudtype, er hudanalysen gratis.

ROSA CONTROL ANTI-REDNESS TREATMENT (KUN I VIE’S PRODUKT) (75 MIN)

PRIS: 795.-

75 min inkl. vejledning

Denne behandling kan også bookes til mænd

Den populære og beroligede behandling til Rosacea og inflammation tilstande i huden med synlige blodkar og en intens rødme med udbrud. En ansigtsbehandling der nærer og beskytter selv den sarteste hud. Den dæmper inflammation og rødme, en rigtig velvære behandling som giver ro.

Ansigtsbehandlingen består af en afrensning, en effektiv enzympeeling dedikerer til sensitiv hud.  Huden indsluses med forskellige. – Serum indeholdende Vitamin B5 og BPX (genskaber kapilærerne og korrigere rødme). Her udføres en masssage med en dejlig afslappende værktøj, som lindrer, beroligerog stimulerer mikrocirkulationen i huden.   afslappende værktøj, som lindrer beroliger, stimulerer mikrocirkulationen i huden. Special maske fyldt med vitaminer som B3, C-vitamin og allantoin.

Du vil også opleve det skønne Beauty Angle Lys i behandlingen, så du ved egen hjælp forynger, styrker og forbedrer din hud på en naturlig, behalig og effektiv måde ved at fremme ophelingen, styrke vævet og reducere inflammation i huden. En enkelt behandling booster din huds stofskifte masimalt her og nu  og flere timer frem.

Du har mulighed for at opnå en større effekt under lyset ved at tilvælge en Beauty Angel specialmaske, som er tilpasset din huds individuelle behov.

Med efterfølgende tilpassende hudplejeprodukter.

Inkl. Vejledning til hjemme brug af produkter for bedst at opnå dit mål.

FRUGTSYRE BEHANDLING I VIE – PHYTOCÀNE OG PHYTOMER INKL. BWAUTY ANGEL LYSET (60 MIN)

PRIS: 675,-

60 min inkl. vejledning

Denne behandling kan også bookes til mænd

Denne behandling er en aktiv resultatgivende frugtsyre behandling, som er en effektiv men også skånsom behandling. Her forbedres og forfines hudstrukturen, porestørrelsen og elasticiteten i huden. Behandlingen er især til dig som f.eks er ramt af pigmentforandringer eller nyere ar (dog max. 5 år). Overproduktion af talg, som viser sig ved altid blank/skinnende hud, tilbagevende uren hud og forstørrede porer.

Behandlingen indeholder afrensning, peeling, frugtsyre 20 eller 30% efter hudtype, maske, med afsluttende tilpasset serum og cremer. Du vil også opleve det skønne Beauty Angel Lys i behandlingen, så du ved egen hjælp forynger, styrker og forbedrer din hud på en naturlig, behalig og meget effektiv måde. En enkelt behandling booster din huds stofskifte maksimalt her og nu og flere timer frem.

Frugtsyre behandling kan du også booke som tillægsbehandling til alle ansigtsbehandlinger til 225,- for at booste fin hud og ansigtsbehandlingen varig ved ca. 15 min

Det bedste resultat opnåes med 3 behandlinger inden for en måned. Der gives 25% på den sidste behandling.

Med efterfølgende tilpassende hudplejeprodukter.

Inkl. Vejledning til hjemme brug af produkter for bedst at opnå dit mål.

ØJENBEHANDLING (KUN I VIE’S PRODUKT) – (45 MIN.)

PRIS: 455,-

45 min inkl. vejledning

Behandlingen er målrettet øjenomgivelserne med fokus på at udglatte de små linjer, tør og træt hud omkring øjene, opstrammer, reducere hævelse og mørke rander under øjnene.

Her arbejder jeg med speciale teknikker og kombinerer det Beauty Angel Lys for en endnu større effekt. Behandlingen kan laves alene eller i forbindelse med en ansigtsbehandling eller sammen med farvning af vipper og bryn. En behandling. vil friske øjnene op, men ønsker du et bedre resultat, anbefaler jeg et kurforløb på 6 behandlinger inden for 6 uger.

Du har mulighed  for at opnå en større effekt under lyset ved at tilvælge Beauty Ange specialmaske, som er tilpasset din huds individuelle behov.

QUICK – ANSIGTSBEHANDLING inkl. BEAUTY ANGEL LYSETN (45 MIN.)

PRIS: 499,-
45 min inkl. vejledning

Denne behandling kan også bookes til mænd

Den hurtige behandlingen – evt. i frokostpausen – der behandler det hudbehov du har lige nu og her. Det kan være koncentreret omkring linjerne eller hævelser ved øjnene, hudorme på næsen, eller behandling af meget tør hud. Samt Beauty angel lys.

Afrensning – Peeling – let ansigtsmassage – reparerende maske – Serum, øjenpleje, creme og solfilter.

Vejledning til hjemme brug af produkter for bedst at opnå dit mål.

LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING MED BEAUTY ANGEL LYSET (75 min)

PRIS 685,-

75 min inkl. vejledning

Denne behandling kan også bookes til mænd

Glæd dig til ren forkælelse og afslapning! Jeg har sammensat en behandling med det bedste til din hud her og nu. Behandlingen er til dig, der ønsker mere glat og klar hud med det samme. Behandlingen bliver tilpasset og skræddersyet til din hudtype og dit hudbehov. Jeg kombinerer effektive produkter med Beauty Angels intensiv lysbehandling med videnskabelig effekt i dybden.

Afrensning, peeling, varmmaske, massage, maske, Beauty Angle Lys . *Mulighed for tilkøb af maske under Beauty Angle lyset. Samt hånd massage.

Med efterfølgende tilpassende hudplejeprodukter.

Inkl. Vejledning til hjemme brug af produkter for bedst at opnå dit mål.

TEENAGEBEHANDLING MED BEAUTY ANGEL GLOW – UNDER 18 ÅR  (55 min) 

PRIS: 565,-

55 min inkl. vejledning

Huden aktiveres med mist, afrensning, hudanalyse, peeling (fjernelse af hudorme). Maske afstem efter hudtype, Beauty Angel Lyset. Afsluttes med passende produkter og apf

Du har mulighed for at opnå en større effekt under lyset ved at tilvælge en Beauty Angel specielmaske, som er tilpasset din hud individuelle behov

Vejledning til hjemme brug af produkter for bedst at opnå dit mål.

ANTIAGE BEHANDLING MED FOKUS PÅ LINJER OG RYNKER. (75 MIN)

PRIS: 825,-

75 min inkl. vejledning

Den mest intensiv, målrettet og opstrammende behandling på linjer og rynker. Her er udgangspunktet til at opnå en sundere, mere ungdommelig og ensartet hud. Denne behandling arbejder dybt i huden, øger fasthed, fylde og elasticitet. Styrker collagen dannelsen og for huden til at stråle.

Afrensning, peeling, antiage med speciel massage teknikker, maske, Beauty Lyset, pleje, afslutning med tilpasset produkter. Beauty Angel lysbehandlingen er en skøn effektiv som er målrettet ældningstegn i huden i ansigtet  og på decollete. Mærk hvordan du indhylles og bades i lyset skær, mens du kan nyde afstresset hovedbundsmæssage de første 5 min i lyset.

Du har mulighed for at opnå en større effekt under lyset ved at tilvælge en Beauty Angel specielmaske, som er tilpasset din hud individuelle behov.

Anbefaling: 3 behandlinger udført indefor 4 uger. og hertil vedligeholdelse hver 4. uge.

Med efterfølgende tilpassende hudplejeprodukter.

Inkl. Vejledning til hjemme brug af produkter for bedst at opnå dit mål.

GET THE GLOW (60 MIN)

PRIS: 595,-

60 min inkl. vejledning

GET THE GLOW MED Marc Inban.

Nyd en sanselig og hud-forkælende oplevelse med Marc Inbane Glow.

Glow Facial forkæler din hud med aktiv carbon. Når det aktive carobon frigive, sørger det sorte kulstof for at binde affaldsstoffer og detoxe din hud i dybden, samtidig dybderense dine porer for tilstopninger, snavs og talg. Din hud efterlades med en smuk, klar og ensartet glød.

Afrens med rensebørster i de blødeste renseskum x 2. Peeling med aktivt Carbon der dybderenser porer og tilstopninger. Hovedbundsmassage og afspænding, de første min under Beauty Angle lyset. Creme med tanningdrops der giver smuk glød.  

Inkl. Vejledning i hjemmepleje og hvordan du vedligeholder den fine glød. 

 

ANSIGTSBEHANDLING MED FACETAPPING TECHNIQUE

PRIS: 699,-

60 min inkl. vejledning

Facetapping er baseret på de gamle kinesiske principper for akupunktur. Her arbejder jeg stille og rolig med et let tryk med fingerspidserne for at
aktivere 9 punkter for at fremme iltningen, cirkulation og lymfebevægelse i huden. Samtidig øges blodgennemstrømningen hvor der føres ilt og næringsstoffer til hudområder som er i ubalance eller med skader, og intensiverer heling og rensning. Samtidig stimulerer lymfestrømmen, som fjerner toksiner og væske, så huden fremstår mere rolig og ensartet.

Behandlingen består af afrensning, let pelling efterfulgt facetapping technique i ansigtet, hals og bryst. Her påfør jeg EMT maskeserum fra posen til sanerer brug i lyset, serum påføres hvor jeg indsluser det med faceroller med rolige bevægelser, EMT masken påføres og lysterapi tændes.

Inkl. Vejledning til hjemme brug af produkter for bedst at opnå dit mål.

 

taasingeskoenhedsklinik@hotmail.com
(+45) 61 60 82 89
Book en tid