Beauty Angle Lys

BEAUTY ANGEL LYSBEHANDLINGEN (30 MIN)

PRIS: 299,-

Beauty Angel kan bruges både individuelt eller kombineret med øvrige behandlinger. Din behandler kan skræddersy Beauty Angel behandlingen, til netop de udfordringer du har med din hud, ved hjælp af effektive produkter, en ansigtsbehandling tilpasset din huds behov.

For at få endnu mere ud af lysbehandlingen anbefales at tilkøbe EMT masker, som er spiceal lavet til lyset, her vil du få en som er skrædersyget lige netop til dig, ved tilkøb.

BEAUTY ANGEL ANSIGTSMASKER

Maskerne er mildt kølende, tilpasser sig hudens overflade og er en effektiv bærer af aktive ingredienser. Den transparente struktur sikrer at Beauty Angel Lyset nemt penetrerer igennem og indsluser ingredienser dybt ned i huden. Ingredienserne i maskerne er nøje udvalgt til at hjælpe på specifikke hudtilstande.

SELCARE I BEAUTY ANGLE LYSET.

PRIS: 229 kr

Selvbetjenings ydelsen er til dig som vil arbejde intensivt på fx ar, eksem, strækmærker eller andre hud udfordringer, hvor det er være nødvendigt at komme 2 gange om ugen. 

For med de jævne lysbehandlinger, kan du holde huden mest aktiv og derved fastholde en høj collagenproduktion,

INDEN DU KOMMER TIL SELVBETJENINGEN ER DET VIGTIGT.

At du møder ind med afrenset ansigt/hud, men kan du ikke nå det inden så kan du selvfølgelig gøre det i klinikken, men det er vigtigt du så kommer min 5 min før.

LIP TREATMENT (30MIN)

PRIS: 349 kr

En super lækker behandling som giver dine læber fylde og fugt, til de sarte læber med anti-irritativ virkning.
Behandlinger består af en let peeling af dine læber, efter masseres maskens serum ind i læberne med en ice-roller,. EMT cellulose Lip maske læggen på læberne.  Beauty Angel lyset/terapi tændes hvor du ligger i 15 min. Pluds det er vind vind for  samtidig arbejder lyset i resten af dit ansigt. INKL. vejledning til produkter til hjemme brug
PRODUKTER HOS TAASINGE SKØNHEDSKLINIK

Forførende, glat og smuk hud

Beauty Angel kan bruges både individuelt eller kombineret med øvrige behandlinger. Din behandler kan skræddersy Beauty Angel behandlingen, til netop de udfordringer du har med din hud, ved hjælp af effektive produkter, en ansigtsbehandling tilpasset din huds behov, samt de specielle ansigtsmasker.

Vejledende behandlingsforløb

Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i hudens naturlige ældning. Ved andre behov som f.eks. akne, arvæv, strækmærker m.m. kan flere behandlinger være en mulighed.

Beauty Angel Lyset reducerer bl.a.:

  • Rynker og fine linjer
  • Arvæv og strækmærker
  • Tør og dehydreret hud
  • Rødme og inflammation
  • Mørke rande og hævelser under øjne
  • Akne og uren hud m.m.
taasingeskoenhedsklinik@hotmail.com
(+45) 61 60 82 89
Book en tid