Kropsbehandlinger

Service hos Taasinge Hudpleje

Overblik over kropsbehandlinger

En kropsbehandling hos Taasinge Hudpleje, få man renset huden, så både det indvendige og det udvendige bliver behandlet ordentligt. Du for en vejledning med hjem med de produkter jeg anbefaler, så du kan forsætte arbejdet derhjemme så du hurtigere kommer i mål. Husk at følge op på dine behandlinger.

KROPSPEELING EFTERFULGT BODYLOTION (CA. 45 MIN)

PRIS: 500,-

Her får du en lækker kropspeeling hvor du få fjernet de døde hudcelle.

Som går ind og opstrammer, blødgør og giver en smukkere hud.

Du får sat gang i cellefornyelsen i gang,  du får aktiveret blodomløbet bedre, reduceret appelsinhud, din hud vil tage beder imod din bodylotion.

Behandlingen kan stå alene eller i forbindelse af en kropsmassage, som bookes oveni.

Beh. er inklusive produktvejledning. OBS: husk egen lagen til behandlingen.

WELLNES RYGMASSAGE INKL SCRUB AF RYGGEN (20 MIN)

PRIS: 430,-

Behandlingen starter med en skøn peeling af ryggen, så de døde hudceller fjernes og huden efterlades dejlig blød. Derefter en skøn rygmassage med fokus på de punkter du ønsker – hvis du er mere øm i fx skuldre/nakke.

Derefter en skøn rygmassage med fokus på de punkter du ønsker – hvis du er mere øm i fx skuldre/nakke Husk efter behandlingen skal du drikke ca. 1½ – 2 liter vand, for at få skyllet affaldsstofferne ud.

MASSAGE (WELLNESS) HELE KROPPEN (45 MIN)

PRIS: 700,-

En behandling der får dig til at svæve på skyer og giver en afslappet fornemmelse i hele kroppen. Massagen er en fuld kropsmassage – eller du kan bede om fokus på særligt ømme punkter Husk efter behandlingen skal du drikke ca. 1½ – 2 liter vand, for at få skyllet affaldsstofferne ud.

taasingeskoenhedsklinik@hotmail.com
(+45) 61 60 82 89
Book en tid