Kropsbehandlinger

Service hos Taasinge Hudpleje

Overblik over kropsbehandlinger

En kropsbehandling hos Taasinge Hudpleje, få man renset huden, så både det indvendige og det udvendige bliver behandlet ordentligt. Du for en vejledning med hjem med de produkter jeg anbefaler, så du kan forsætte arbejdet derhjemme så du hurtigere kommer i mål. Husk at følge op på dine behandlinger.

KROPSPEELING. (30 MIN)

PRIS: 250,-

Få peelet hele kroppen, så huden bliver blød Du få fjernet de døde hudceller og Få sat cellefornyelsen i gang. Denne kropspilling kan bruges alene eller i forbindelse med massage.

DETOX BACK TREAT RYGBEHANDLING (15 MIN)

PRIS: 120,-

Kan bruges i de fleste behandlinger. Med Oligomer maske arbejder På sporestopper og mineraler, en himmelsk behandling Huden remineraiseres og afgiftes , afslapningen øges, under behandlingen får du hovedbund massage.

WELLNES RYGMASSAGE INKL SCRUB AF RYGGEN (20 MIN)

PRIS: 325,-

Behandlingen starter med en skøn peeling af ryggen, så de døde hudceller fjernes og huden efterlades dejlig blød. Derefter en skøn rygmassage med fokus på de punkter du ønsker – hvis du er mere øm i fx skuldre/nakke.

Derefter en skøn rygmassage med fokus på de punkter du ønsker – hvis du er mere øm i fx skuldre/nakke Husk efter behandlingen skal du drikke ca. 1½ – 2 liter vand, for at få skyllet affaldsstofferne ud.

MASSAGE (WELLNESS) HELE KROPPEN (45 MIN)

PRIS: 450,-

En behandling der får dig til at svæve på skyer og giver en afslappet fornemmelse i hele kroppen. Massagen er en fuld kropsmassage – eller du kan bede om fokus på særligt ømme punkter Husk efter behandlingen skal du drikke ca. 1½ – 2 liter vand, for at få skyllet affaldsstofferne ud.